Tuesday 23 August 2011

An Indian Dr. McDreamy

Η μέρα ξεκίνησε όταν μπήκαν στο δωμάτιο 2 ομελέτες, στις 08:45. Νομίζαμε πως θα είχαμε μπρέκφαστ χαλαρουίτα μέχρι τις 11:00 αλλά τελικά ήρθαν και μας είπαν να κατεβούμε στο ισόγειο, για να κάνουν στην Τζώρτζια την πρώτη ένεση με βλαστοκύτταρα, και τις εισπνεύσαμε. Εδώ έπαιξε και το σχετικό multitasking (ομελέτα-λίστα για ψώνια-douche-τουήτερ-ντύσιμο-συνάλλαγμα, όπου μπάι δε γουέη απορώ πως δεν μας έκοψε να αφήσουμε το ευρώ και να πιάσουμε τη ρουπία: σε λιγότερο από 2' το ρευστό μου πέρασε από το 110 στο 7520!)

Στην συνέχεια παρουσιαστήκαμε στο υπόγειο, στην αίθουσα φυσικοθεραπείας. Αυτό είναι ένα καλό σημείο για να αναφερθώ στο κόλλημα που έχουν οι φίλοι μας οι Ινδοί με το ερκοντίσο. 17 βαθμοί κελσίου, ανανέβατοι. Αύριο λέμε να πάμε με τις γούνες μας. Εδώ μας υποδέχτηκε ο Dr. Rijul. Νομίζω πως η Τζώρτζια ερωτεύτηκε. Ότι κι αν την ρωτούσε, εκείνη απαντούσε "now" αλλά της έβγαινε "νιάάάου". Εκτός αν ήταν σύμπτωμα υποθερμίας.

Μετά βγήκαμε έξω (δεν πήγαμε στα σιτάρ, βγήκαμε έξω απ το κτήριο). Έβρεχε ελαφρά και φυσούσε ευχάριστο αεράκι. Σιγά τους μουσώνες, σκέφτηκα. Μας περίμενε αυτοκίνητο και οδηγός για να μας πάει σε άλλο, μεγαλύτερο νοσοκομείο, για να κάνει η Τζώρτζια SPECT scan.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής κατάλαβα την λεπτή έννοια "προκαταρτικά καιρικά φαινόμενα". Σε εκείνη την φάση είμασταν όταν βγήκαμε απ την κλινική. Τώρα, μέσα στο ταξί με πολιτικά, έξω εμαίνετο το σύμπαν, 2 βήματα πριν τον οργασμό της Καραμανή. Γαμουσώνες.

Μικρό διαφωτιστιικό διάλειμμα "Γνωρίζοντας την Ινδία": Μέσα στον κατακλυσμό, εμφανίζεται δίπλα μας μοτοσυκλετιστής με μηχανή μεγάλου κυβισμού, μαύρο full face κράνος, μαύρη ολόσωμη αδιάβροχη στολή, ξυπόλητος.

Τελικά φτάσαμε στο καζίνο στο Λουτράκι. Μόνο που εδώ το λένε "Fortis Healthcare Hospital". Απ έξω μόστρα, από μέσα η ίδια μεθοδική, αποτελεσματική, φιλική, ανθρώπινη ευγένεια. Και πάνω απ όλα: πειστική! Τίποτα εδώ δεν θυμίζει την PR, PC, "επαγγελματική" συμπεριφορά των αντίστοιχων χώρων που έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα.

Επιστρέψαμε στο δωμάτιό μας (αυτό που χτες περιέγραψα μιλώντας σε φίλο σαν "οριακά μικρό αλλά σχετικά άνετο" και σήμερα ανακάλυψα ότι πρόκειται για την "Προεδρική Σουίτα") στο Nu Tech MediWorld κατά τις 5μιση.

Είμαστε πια και οι δύο πολύ κουρασμένες αλλά και χαρούμενες. Νιώθουμε πως τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και προχωράμε. Νομίζουμε πως "σχολάσαμε" για σήμερα, αλλά δεν τα λογαριάσαμε σωστά. Πρέπει να γίνουν 2 ακόμα ενέσεις, και μια ακόμα συνένευξη σε νεαρό γιατρό. Κι αυτόν τον γλυκοκοιτάει. Απαντάει υπομονετικά στις ερωτήσεις του, επί σχεδόν μία ώρα. Φεύγοντας μας καληνυχτίζει ευγενέστατα, με το χαμόγελο. "That's all for now, thank you again, good night, for now".

"Νιάάάου!..."





17 comments:

Alex Walex said...

αν ειναι να την παντρεψουμε εκει να μου πειτε να ραφτω ενταξει;;
νιαου
οβερ

epilektikos said...

ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΘΕΛΕΙ?ΧΧΑΧ

Stratos Bacalis said...

Το νυφικό θα το σχεδιάσω εγώ, οκ; Έχω πείρα στη μετατροπή των σάρι σε ακόμα πιο θεσπέσια φορέματα

Anonymous said...

Εκεί πήγατε για θεραπεία ή για να βρείτε γαμπρό ;
Σοβαρευτείτε και επικεντρωθείτε σε αυτό για το οποίο πήγατε να κάνετε εκεί.

Vangel Greko said...

Αυτό το "ΝΙΑΟΥ" μ' έκανε να λιώσω στο γέλιο!!

η περιγραφή σου εξαιρετική!!

την καλημέρα μου!!

τα σέβη μου!!

Byron Papazissis said...

Πολύ ωραία η περιγραφή σου Εύα, μπράβο! Επειδή έχω ζήσει την αγωνία της Τζώρτζιας τα τελευταία χρόνια από πολύ κοντά, πιστεύω πως η διαφορετική αυτή αντιμετώπιση μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει. Επίσης συστήνω επιτακτικά στον ANONYMOUS να μη διαβάζει to blogg και να μη σχολιάζει.

NtiNti said...

Ανωνυμε, με το συμπαθειο κιολας, αλλα αυτη η κραυγη αγωνιας για το κατα ποσο επικεντρωνονται οι κοπελες στο σημαντικοτερο, δεν πειθει. Θα σου ελεγα διαφορα για την ανωνυμια πισω απτην οποια νιωθεις ασφαλης να ασχημονεις, για το οτι θα βοηθουσε να εβρισκες κατι αλλο να ασχοληθεις, πχ ζωη, η εν παση περιπτωσει για την χρησιμοτητα του σεξ στα νευρακια σου. Αλλα δεν θα σου πω. Αφενος γιατι σιγουρα τ'ακους καθημερινα χωρις-προφανως- αποτελεσμα και αφετερου επειδη πρεπει να εισαι πολυ λυπηρο ατομακι για να σπιλωνεις τον αγωνα των κοριτσιων. Οταν η Τζωρτζια επιστρεψει νικητρια, και, γιατι οχι, με τον Ινδο παραμασχαλα, πιθανως, λογω μεγαλης ευτυχιας, να μου περισσεψουν καποια ψηγματα οικτου για σενα, προβληματικο τιποτα. Προς το παρον, ΣΚΑΣΕ

Alex Walex said...

Παραδέξου το ανώνυμε. ήθελες το γιατρό για την πάρτη σου ε;
(νιανιανιανιανια)

Anonymous said...

ntinti ntanta ntountou and and other commentators

अविश्वसनीय है कि तुम और एक सामाजिक कार्यकर्ता!
कौन क्या चाहता है और डॉक्टर साथ देने के लिए आप शायद उसे जरूरत के लिए पशुओं का चारा है कि कहने के बारे में गलतफहमी हो गई है.
जब उन्होंने लिखा एक सार्वजनिक नेटवर्क ऐसी सभी समीक्षाएँ स्वीकार करता है और सभी पर टिप्पणी तो मैं के रूप में मैं किसी से सेंसरशिप के बिना चाहते हैं टिप्पणी कर रहा हूँ. मैं लोकतांत्रिक से बात स्वतंत्रता की अभिव्यक्ति के लिए कोई सम्मान नहीं है.

NtiNti said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ntinti ntiridachta ntirintirintachta
si vous étiez un traducteur et non un travailleur social aurait sûrement une grande carrière dans le corps diplomatique.La possibilité que vous pouvez convertir ce qu'ils disent aux autres ce que vous voulez est vraiment énorme.

Unknown said...

Βούλωνε ρε κωλοζωο ανώνυμε. Μέσα στην ειρωνεία εισαι. Ποιος ο λόγος;

Anonymous said...

ρε παιδια μην ασχολειστε με τον ανωνυμο. Η αν θελετε σωνει και καλα να ασχολειστε καντε του πλακα. Ειναι το μονο που χρειαζεται. Να γελαμε λιγακι κι εμεις οι υπολοιποι. Τωρα γελαμε μονο μ αυτα που γραφει αυτος. Ενω αν του κανετε πλακα με καλο χιουμορ θα γελαμε και μ αυτα που θα γραφουμε εμεις οι υπολοιποι. anonymous1

Anonymous said...

@ ntinti's 24aug 16:54
κι εγω γιαυτο ταδωσα τα λεφτα μου! ενταξει ανωνυμε; και σιγα μη σου τα επιστρεψουμε. Ας προσεχες να μη ταδινες! anonymous1

Σοφια said...

Ναμπερ ουαν: γιατί πάντα υπάρχει ένας ανονιμους που μας γ,;)&@"@&ει την κουβέντα .
Βέμπερ του: και εντω Νεα Γιορκη έχουν ένα κόλλημα με το αιρ κοντισιον. Τι' ναι τούτο δεν καταλαβαίνω.

Σοφια said...

Βέμπερ θρι: γάμο το αι φον. Μου κάνει ότι θέλει
Ναμπερ!

Σκληρο-Πυρηνικός Φυσικός said...

Φρόνιμα κοριτσάρες, αφήστε και κάνα γιατρό για τις Ινδές! ;)
Να προσέχετε και να συνεχίσετε με καλή διάθεση! Όλα θα πάνε καλά :)